3 a 1/2 roku II, aneb, S vírou a odhodláním - Passer, Radim, 1963- (Maranatha, 2007)
Vzpomínky jednoho z nejúspěšnějších současných českých podnikatelů přibližují obchodní úspěchy i osobní pády optikou náboženské víry.