Selebryta!!! - Kavalčík, Michal, 1975- (Fragment, 2013)
Druhá kniha moravskoslezského recesisty Michala Kavalčíka, známého pod přezdívkou Ruda z Ostravy, ve které opět poředevším svým fanouškům nabízí své všelijaké úvahy a zážitky, zcela v duchu své role bodrého chlapáka.