Zákon smečky. - Hunter, Erin (Albatros, 2016)
Divoká smečka získala nového vůdce a dokázala překonat nástrahy Nekonečného jezera. Nalezený úkryt všem přinesl pocit bezpečí, jen Štístko stále pochybuje. Má vidění, ve kterém všichni psi musí mezi sebou bojovat o holý život. Psí běsnění se blíží... Nakladatelská anotace. Kráceno.