Hryzla : výběr z textů 2011-2020 - Janele z Liků, 1984- (Poezie (Odeon), 2020)
Druhá samostatná sbírka původem přerovské básnířky osciluje mezi dvěma protikladnými póly - mezi uspokojením z životních potěšení a poněkud pochmurnými tóny, jež jsou známkami temnějších stránek lidského bytí.