Vztahy : 7+1 osudových omylů - Kovářová, Daniela, 1964- (Euromedia Group, 2021)
Autorka v knize vysvětluje, jak předejít největším omylům v mezilidských a partnerských vztazích. Nechybí její osobní pohled, doporučení, cvičení, schémata, tabulky, filmy a odkazy na zajímavé související zdroje.