Zachraň mě : skutečný životní příběh Tesáka z filmu Harry Potter a Ohnivý pohár - Tottman, Julie (Ikar, 2022)
Další příběh z praxe kynoložky a zkušené zvířecí trenérky Julie Tottmanové, která svým výcvikem psů přispěla a významně se podílela na celosvětovém úspěchu několika převážně hollywoodských filmů.