Bouře na Labi : hanzovní rodinná sága - Georg, Miriam, 1987- (Red, 2023)
Pokračování románu německé autorky přibližuje další osudy majitele lodní společnosti a jeho rodiny na konci 19. století v Hamburku. Zakázaná láska dvou milenců, jež rozdělují sociální nerovnosti, bude muset překonat další překážky.