Tančím s láskou - Vodička, Dominik, 1996- (CPress, 2022)
Dominik Vodička je tanečník a choreograf, který v roce 2019 zažil dva úspěchy. Vyhrál cenu Thálie a stal se Králem tanečního parketu v televizní show StarDance. O své cestě vzhůru napsal tuto knihu. Příběh začíná v roce 2008, kdy je Vodičkovi 12 let.