Hodiny tikají : šedesát plus jeden fejeton o životě - Boučková, Tereza, 1957- (Odeon, 2022)
Šedesát jedna fejetonů a postřehů uspořádaných v jedné knize, ve kterých se autorka ohlíží za vlastními zážitky i významnými událostmi posledních pěti let.