Má mě rád, nemá mě rád - Thorne, Sally, 1981- (Ikar, 2022)
Humorný romantický příběh o tenké hranici mezi láskou a nenávistí. Kniha byla také zfilmována a v Česku byl film uváděn pod názvem Nesnáším tě, lásko.