Pablo Escobar, můj otec - Marroquín, Sebastian, 1977- (Universum (Euromedia Group), 2022)
Syn kolumbijského drogového barona Pabla Escobara ve svých vzpomínkách popisuje dramatické životní osudy svého otce.