Ta, co jde první - Llewellyn, Livia, 1963- (M (Medusa), 2022)
Hororová novela inspirovaná světem H. P. Lovecrafta a jeho Mýtem Cthulhu představuje podivně pokřivené postavy v obludně zdeformovaném světě, které postupně přicházejí o příčetnost.