Všechna ta těla - Blake, Kendare (Fragment, 2022)
Hororový young adult thriller zachycuje dusnou atmosféru malého města v Minnesotě, v němž dochází v padesátých letech k řadě bizarních vražd, jež svou brutalitou poukazují na přítomnost krvežíznivého upíra.