Bez domova - Manenzhe, Rešoketšwe (Světová knihovna (Odeon), 2022)
V románu jihoafrické autorky se střídají pohledy jednotlivých členů Abramovy rodiny, kteří kráčejí každý jinou cestou, ale všichni hledají totéž - domov. Nenacházejí jej ale ani ve světě, kde žijí, ani v zemi svých kořenů.