Syndrom neklidných duší - Škorpilová, Nicole (Motto, 2022)
Román odehrávající se v psychiatrické léčebně si pokládá otázku, zda jsou šílení lidé uvnitř, anebo ti venku. A co vlastně určuje onu hranici mezi tím, co je normální, a co už ne?