Aromaterapie pro duševní pohodu - Krejčí, Barbora, 1964- (CPress, 2022)
Publikace ukazuje, jak nás aromaterapie může provázet každodenností, jak může podporovat psychickou pohodu, usnadňovat řešení problémů a být pomocníkem v osobním rozvoji.