Avalon Bay. - Kennedy, Elle (Baronet, 2022)
Dvacetiletá Mackenzie "Mac" Cabotová by se pro ostatní rozkrájela, vždy a za všech okolností dělá, co se od ní očekává, a dodržuje pravidla. Má své sny a cíle, přesto aby vyhověla rodičům, nastoupí na univerzitu v přímořském městečku Avalon Bay.