Napořád Emily - Skaranger, Maria Navarro, 1994- (Host, 2023)
Psychologický román současné norské autorky vypráví niterný příběh Emily, mladé dívky, která se nečekaně stává svobodnou matkou. Její život jde však jakoby mimo ni.