Uzdrav sám sebe - LePera, Nicole (Esence, 2024)
Autorka nabízí nástroje, které umožní osvobodit se od destruktivních vzorců chování, získat zpět rovnováhu a vědomí jak ovládat svůj život, a to v kontextu "holistické psychologie" a jednotné filozofie duševního, fyzického a duchovního zdraví.