Po proudu času - Burges, Audrey (Ikar, 2023)
Román plný fantazie o mladé ženě Myře, která píše hojně sledovaný blog a články o vilce s velkým V, kterou má ve svých představách a která ji propojí s někým, kdo její představu zná jako realitu.