Andělé v bílých pláštích. - Bomann, Corina, 1974- (Ikar, 2024)
Příběh mladé zdravotní sestry, která je po 1. světové válce těžce poznamenaná smrtí snoubence. Nová životní etapa v podobě zaměstnání v právě vznikající nemocnici jí ale dodá potřebný optimismus k novému začátku.