Vládci chaosu : čtvrtý díl série Půlnoční běsnění - Jones, Amo, 1988- (Baronet, 2023)
Další pokračování eroticky laděné série vypráví milostný příběh mezi Cartier - princeznou Půlnočního běsnění - a Keatonem, nebezpečným mladým mužem, který se nezastaví před ničím a před nikým.