Bandita pro brněnskou baladu : Miloš Štědroň - skladatel a muzikolog o Divadle Husa na provázku, humoru, hudbě a svém životě - Kamen, Jiří, 1951- (Mladá fronta, 2023)
Neobvyklá kniha vzpomínek, rozhovorů, vyprávění a anekdot, které se nějakým způsobem týkají Miloše Štědroně, Divadla Husa na provázku, humoru a hudby.