Záhada domku číslo devět - Douglas, Claire, 1974- (Motto, 2023)
Detektivní román se odehrává na anglickém venkově, kam se hlavní hrdinka přestěhuje do domku po babičce. Byl to pro ni splněný sen až do chvíle, než na zahrádce objeví ostatky lidských těl a začne pátrat v minulosti.