Posedlost - Mountford, Lee (Fobos, 2025)
Další hororový román ze série Štvanci, ve kterém Sarah Pearsonová se svým týmem zavítá na první společnou výpravu do zahraničí, aby prověřila případ posedlosti, který se vyskytl v Čechách.