Dobrodružná závěť - Verne, Jules, 1828-1905 (Knihy Omega. Classic, 2024)
Dobrodružný román o putování francouzského námořníka za bájným pokladem, známý v českém překladu i pod titulem Neobyčejná dobrodružství mistra Antifera.