Bestie v uniformě : detektivní novela - Křišťan, Lukáš, 1980- (CPress, 2024)
Originálně zpracovaná kriminální próza, inspirovaná skutečným případem hromadné vraždy z 20. let 20. století, složená z výpovědí a dalších vyšetřovacích záznamů.