Čekanky. - Kleypas, Lisa, 1964- (Baronet, 2024)
Dospívající dívka ze šlechtické rodiny se zamiluje do obyčejného podkoního, který je posléze vykázán z jejich panství, po letech se však vrací a chce se pomstít.