V Královských zahradách : antologie k poctě mistra hororu - Richter, Aleš, 1983- (Fobos, 2024)
Antologie povídek českých a slovenských autorů sestavená jako pocta mistrovi hororu, Stephenu Kingovi. Kromě narážek na Kingovo dílo se především pokoušejí napodobit děsivou atmosféru jeho knih (a daří se jim to).