Větrné město. - Tomforde, Liz (Baronet, 2024)
Milostný román z hokejového prostředí. Osud svede dohromady nejarogantnějšího obránce v NHL a tvrdohlavou letušku, která rozhodně nemá v plánu propadnout jeho kouzlu.