Dračí oheň. - Hlaváčková, Kristina, 1979- (Fragment, 2024)
Fantasy román nás opět zavádí k mladé Eleně, která byla po bojích v městě Kefet dopravena do magického lesa, aby se zotavila z následků zranění, jež utrpěla v boji.