Zlomená princezna - Shen, L. J. (Baronet, 2024)
Příběh s romantickou zápletkou od americké autorky. Hallie a její divoký život královny večírků musí nutně jednoho dne skončit. A ta chvíle právě přišla spolu s okouzlujícím, ale nebezpečným bodyguardem Ransomem Lockwoodem.