Věřil jsem, že to musí jít lepší cestou : s profesorem Janem Starým o převratech v dětské onkologii - Dvořáková, Petra, 1977- (Host, 2024)
Knižní rozhovor spisovatelky Petry Dvořákové s profesorem Janem Starým se obrací k nejdůležitějším momentům jeho života. Od studia medicíny přes osudová setkání až po klíčová rozhodnutí, která vedla k zásadním zvratům v léčbě dětské leukémie u nás.