Návrat do knihkupectví Morisaki - Yagisawa, Satoshi, 1977- (Kontrast, 2025)
Románové pokračování a dojemný portrét života, rodiny a toho, jak moc knihy a knihkupectví znamenají pro lidi, kteří je milují.