Ledová hrozba : román z archivů NUMA - Cussler, Clive, 1931-2020 (CPress, 2025)
Další thriller s Kurtem Austinem a jeho týmem z agentury NUMA tentokrát zachycuje jejich nebezpečné dobrodružství v ledových pustinách Antarktidy.