Darebák David a jídlo : darebákova škola

Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět o jídle....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Simon, Francesca, 1955- (Autor)
Další autoři: Ross, Tony, 1938- (Ilustrátor), Kubrichtová, Gisela (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : BB art, 2014
Vydání:1. vyd. v čes. jaz.
Edice:Darebákova škola
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Věděli jste, že mrkev byla původně červená? Jak dlouho trvá soustu, než se dostane z pusy do žaludku? Opravdu vám zkudrnatí vlasy, když budete jíst chlebové kůrky? Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět o jídle.
Fyzický popis:107 s. : il. ; 21 cm
ISBN:978-80-7461-472-9 :