Honzo, vstávej!, aneb, Vaříme česky od rána do večera

Kuchařské recepty na přípravu tradičních českých pokrmů.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Burda Praha, [2014]
Edice:Apetit na cestách. Česko
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Kuchařské recepty na přípravu tradičních českých pokrmů.
Příprava polévek, omáček, masových jídel, typických českých jídel (bramborák, čočka, šunkofleky, plněné papriky), pohoštění (chlebíčků, pomazánek, paštik) a sladkých jídel - knedlíků i koláčů. Předpisy z rodinných kuchařských zápisníků i od našich uznávaných šéfkuchařů. Vyzkoušené recepty v kuchyni redakce časopisu Apetit.
Popis jednotky:Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:156 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN:9788087575192