Ubrousku, prostři se!, aneb, 112 jídel, která milujeme

Fotografická kuchařka představuje skvosty české kuchyně.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2015]
Edice:Apetit na cestách. Česko
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Fotografická kuchařka představuje skvosty české kuchyně.
Tradiční česká jídla jsou v publikaci rozdělena do tematických oddílů: jídla ze zabijačky, zvěřina, ryby, hospodské pokrmy, zákusky a dorty, slavnostní jídla a české speciality. Všechny recepty jsou doplněny kvalitními barevnými fotografiemi.
Popis jednotky:Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:156 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN:9788087575352