Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda /
Publikace odborníka na výživu rozebírá módní trendy ve stravování, diety, doporučení či triky a ukazuje, že za nimi často spíše než věda stojí marketing, lidové pověry nebo třeba vládní programy.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Spector, T. D. 1958- |
---|---|
Další autoři: | Kačer, Tomáš, 1979- |
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Brno :
Host,
2023
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Jezte opravdové jídlo : jak změnit své stravování a dosáhnout lepšího zdraví /
Autor: Rios, Carlos, 1991-
Vydáno: (2023) -
Glosy Pavla Maurera : nejezte, nepijte a nežijte blbě! /
Autor: Maurer, Pavel, 1959-
Vydáno: (2019) -
Sitopie /
Autor: Steel, Carolyn
Vydáno: (2022) -
Břišani : příběh o jídle, trávení a našem mikrobiomu pro děti i jejich rodiče /
Autor: Mothejzíková, Kristýna, 1980-
Vydáno: (2020) -
Geniálne potraviny : jedlom proti zlej nálade, únave, mozgovej hmle a demencii /
Autor: Lugavere, Max, 1982-
Vydáno: (2023)