Moje zero-waste kuchyně /
Klíčem k bezodpadovému režimu jsou tři R: redukovat - renovovat - recyklovat. Znamená to méně a s rozmyslem nakupovat jídlo, efektivně skladovat, znovu použít, cokoliv můžeme, méně vyhazovat. Publikace vedle tipu a triků, jak zmenšit objem odpadu, obsahuje celou řadu kuchařských receptů, ve kterých...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Euromedia,
2018
|
Edition: | Vydání první |
Series: | Esence
|
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Summary: | Klíčem k bezodpadovému režimu jsou tři R: redukovat - renovovat - recyklovat. Znamená to méně a s rozmyslem nakupovat jídlo, efektivně skladovat, znovu použít, cokoliv můžeme, méně vyhazovat. Publikace vedle tipu a triků, jak zmenšit objem odpadu, obsahuje celou řadu kuchařských receptů, ve kterých využijeme to, co bychom dříve třeba vyhodili. Příručka poradí, jak provozovat (téměř) bezodpadovou kuchyni. |
---|---|
Item Description: | Obálkový podnázev: jednoduchý návod, jak neplýtvat jídlem Obsahuje rejstřík |
Physical Description: | 71 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
ISBN: | 9788075494801 |