Moje zero-waste kuchyně /

Klíčem k bezodpadovému režimu jsou tři R: redukovat - renovovat - recyklovat. Znamená to méně a s rozmyslem nakupovat jídlo, efektivně skladovat, znovu použít, cokoliv můžeme, méně vyhazovat. Publikace vedle tipu a triků, jak zmenšit objem odpadu, obsahuje celou řadu kuchařských receptů, ve kterých...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Turner, Kate (Author)
Other Authors: Pavcová, Tereza (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Euromedia, 2018
Edition:Vydání první
Series:Esence
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:Klíčem k bezodpadovému režimu jsou tři R: redukovat - renovovat - recyklovat. Znamená to méně a s rozmyslem nakupovat jídlo, efektivně skladovat, znovu použít, cokoliv můžeme, méně vyhazovat. Publikace vedle tipu a triků, jak zmenšit objem odpadu, obsahuje celou řadu kuchařských receptů, ve kterých využijeme to, co bychom dříve třeba vyhodili.
Příručka poradí, jak provozovat (téměř) bezodpadovou kuchyni.
Item Description:Obálkový podnázev: jednoduchý návod, jak neplýtvat jídlem
Obsahuje rejstřík
Physical Description:71 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN:9788075494801