Moje zero-waste kuchyně /
Klíčem k bezodpadovému režimu jsou tři R: redukovat - renovovat - recyklovat. Znamená to méně a s rozmyslem nakupovat jídlo, efektivně skladovat, znovu použít, cokoliv můžeme, méně vyhazovat. Publikace vedle tipu a triků, jak zmenšit objem odpadu, obsahuje celou řadu kuchařských receptů, ve kterých...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia,
2018
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: | Esence
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
Oddělení pro dospělé
Signatura: |
CSR 641
|
---|---|
Jednotka 5246341 | Dostupné Požadavek |